avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Mai pot face ceva?- taxa de instalare cablu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Mai pot face ceva?- taxa de instalare cablu

Buna seara.
Am nevoie de o lamurire.
Am incheiat un contract cu rds - rcs (digi) dar nu inainte de a intreba de 3 ori daca se plateste instalarea. Consiliera pe inchirieri de contracte m a asigurat ca nu se va plati doar daca depasesc 15 m de cablu.
Surpriza , cand au venit la instalare in procesul verbal mi au adugat 50 lei in plus, dar nu ai scrie pt ce anume .
Procesul verbal nu a fost semnat de titularul contractului, adica eu, deoarece nu eram acasa.
Am achitat suma si am facut o reclamatie telefonica la rds,
M'au sunat si mi sa spus ca tb sa se cosulte cu seful de departament si revine cu un telefon.
Nu au mai revenit
Au trecut 2 saptamani.
Cred ca au timp de raspundere a reclamatiei 30 zile iar daca aceasta presupune investigatii mai ample se poate prelungii la 90 zile.
Ce pot face eu?
Sa astept? Sa fac inca o reclamatie? Sa fac una scrisa pe site lor? Sa apelez la protectia consumatorilor?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:16, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt obligati sa va raspunda intr-un termen anume, doar daca s-au obligat prin contract, trebuie sa vedeti.
Mai soliciti-le un raspuns, de data asta in scris. pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura rcs-rds Daniel1900 Daniel1900 Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot rezilia unilateral un contract de furnizare tv prin cablu si internet ? vladescuoctavian vladescuoctavian Pe data de 10 decembrie am semnat un contract de furnizare servicii tv si internet cu digi rcs-rds . Pe data de 15 decembrie o echipa de tehnicieni mi-au ... (vezi toată discuția)
Exista o autoritate care sa controleze anpc, daca aceasta isi bate joc de petenti?? ContSters437822 ContSters437822 Buna ziua, Incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila Digi, deoarece nu am semnal nici la telefon nici la internet. Numarul respectiv este cel de ... (vezi toată discuția)