avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor! ...

Cumparare teren extravilan - lege 2023 actualizata - ajutor!

Doresc sa cumpar un teren 52 ari din care 27 sunt intravilan iar restu extravilan, cum se porcedeaza? Eu nu sunt din comuna respectiva nici vriun grad de rudenie din rangul preemptorilor, cum se porcedeaza? cineva sa imi explice va rog, daca se poate si cu articolul din lege, findca cei de la primarie din satul respectiv a zis ca nu pot cumpara terenul findca nu sunt cu buletinul sau adresa din sat si nici nu sunt agricultor.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:19, 10 Noiembrie 2023
Scrie 2700 intravilan 600 padure si 1900 arabil, v-as trimite poze de la datele funciare dar nu merge aici cred.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am scris mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemtiune Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Revin la dvs cu o intrebare - schita topografica stereo 70 - plan vizat de OCOT - categoria de folosinta a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal ... dumitrudan609 dumitrudan609 Buna ziua, Incerc sa vand casa + pamant mostenit de la tatal meu. Dupa ultimul extras de informare de la OCPI terenul este mixt, atat intravilan cat si ... (vezi toată discuția)
Cumparare terenuri in extravilan + intravilan/casa vlad-rusu vlad-rusu Buna ziua, Am citit cateva dintre postarile care sunt pe acelasi subiect si am gasit cateva informatii complete si foarte folositoare. Totusi mai am cateva ... (vezi toată discuția)