avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... drepturi urmasi de veterani
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

drepturi urmasi de veterani

scutiri de taxe si impozite ala sotiilor de veterani de razboi
Cel mai recent răspuns: mihaelababoiu2004 , utilizator 13:38, 30 Ianuarie 2010
Vaduvele veteranilor de razboi care nu s-au recasatorit beneficiaza de scutirea de impozit pe cladiri si terenuri, precum si de plata taxei hoteliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduvele de veterani de razboi si taxele suporteru suporteru Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti si mie paragraful de lege care stipuleaza daca vaduvele de veteran de razboi sunt scutite sau nu de plata taxelor penbtru ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe teren datorat de vaduva de veteran de razboi crysenc crysenc Buna ziua, Am si eu o intrebare - sper ca am nimerit bine categoria din forum, daca nu, poate ma puteti indruma - o persoana, vaduva a unui veteran de ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe teren - veteran de razboi cameliachivereanu cameliachivereanu Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, urmasii veteranilor de razboi, (sotiile), daca platesc impozit pe terenul arabil extravilan sau sunt scutiti de la plata; ... (vezi toată discuția)