avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am o intrebare despre de pensionare. Este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am o intrebare despre de pensionare. Este posibila ...

Buna ziua,
Este posibila depunerea dosarului de pensionare in alt judet, daca persoana respectiva are viza de flotant de 6 luni in judetul respectiv?

Nu este vorba de mutarea dosarului de pensie dintr-un judet in altul ci despre depunerea dosarului initial de pensionare direct in judetul in care persoana are viza de flotant.

Multumesc,
Claudia
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
Claudia.Parloaga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 8 Noiembrie 2023
In cazul dvs puteti depune dosarul la Casa de Pensii in a carei raza teritoriala aveti viza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensie Mada.80 Mada.80 Buna ziua, As vrea sa depun dosarul pentru pensie in numele mamei mele in jud. Bacau deoarece ea nu este in tara. Eu am procura pentru a putea depune ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare ani.codarcea ani.codarcea cine trebuie sa depuna dosarul pentru pensionare la directia muncii,angajatul sau angajatorul? (vezi toată discuția)
Casatorie in alt judet chilly0104 chilly0104 Buna seara. Se poate oficia casatoria in alt judet decat cel de domiciliu pe baza vizei de flotant? Este obligatorie mutatia sau e suficienta viza de flotant ... (vezi toată discuția)