avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de maternitate

Am o intrebare,daca sunt in concediu de maternitate si as vrea sa ma intorc la servici dupa 1 an poate beneficia sotul in continuare de concediul de paternitate???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 30 Ianuarie 2010
Concediu de maternitate este una, concediu de paternitate este alta, iar concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului este altceva ... :)

Cred ca este vorba despre CIC ... in acest caz, raspunsul este afirmativ ... da, poate tatal sa intre in CIC si sa primeasca indemnizatia aferenta numai daca indeplineste conditiile prevazute de lege pentru acordarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil luat da tatal copilului sandamihai sandamihai am un copil de 1an si 8luni.,.multumesceu tatal lui nu suntem casatoriti,si vreau sa stiu daca el este obligat sa intre in concediu de paternitate.de la firma ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului??? ankalaura85 ankalaura85 In temeiul OUG 148/2005 beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani oricare dintre parintii copilului.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie paternitate monyta monyta daca indemnizatia de paternitate sau maternitate se pierde cum se poate face rost de alta? (vezi toată discuția)