avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie paternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie paternitate

daca indemnizatia de paternitate sau maternitate se pierde cum se poate face rost de alta?
Cel mai recent răspuns: monyta , utilizator 20:50, 1 August 2009
Numai daca beneficiarul indeplineste conditiile legale pentru acordarea indemnizatiilor.
monyta a scris:

daca indemnizatia de paternitate sau maternitate se pierde cum se poate face rost de alta?

adica cum, se pierde ?! :)

puteti eventual sa faceti inca un copil :)

ma scuzati, dar neclaritatea intrebarii dvs m-a determinat sa fac aceasat glumitza, sper sa nu va supere :)

daca copilul inca nu a facut 2 ani si mama renunta la indemnizatia de cic pt a se angaja, poate beneficia in continuare tatal de indeminizatie si concediu CIC, binenteles daca tatal indeplineste conditiile de acordare a acesteia (respectiv a obtinut venituri profesionale supuse impozitarii in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului)
Indemnizatia de maternitate este una, iar indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului este alta ;)
deci . sora mea doreste sa se inscrie la un alt medic de familie impreuna cu sotul ei si colilul in vrasta de 8 luni , si i sa spus ca e o indemnizatie pe care a primito prin posta, dar ea nu sio gaseste de asta am intrebat daca se poate face rost de alta va multumesc pt raspunsul anterior
Tot nu se intelege. Daca doriti sa va ajutam cu un raspuns, detailati va rog mai coerent situatia.

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate sorri sorri Am o intrebare,daca sunt in concediu de maternitate si as vrea sa ma intorc la servici dupa 1 an poate beneficia sotul in continuare de concediul de ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind concediul de crestere a copiilor adina_1984 adina_1984 Daca nasc pana in 31 decembrie merg pe legea veche, ceea ce inseamna ca dupa un an pot schimba cu sotul meu, adica sa mearga el in paternitate?? Daca nasc in ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate morozancarmen morozancarmen am inteles ca in prezent concediul de sarcina si leuzie este de 168 zile ( 63 inainte si 105 dupa ) Din cate stiu acestea trebuie respectate in totalitate si ... (vezi toată discuția)