avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie paternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie paternitate

daca indemnizatia de paternitate sau maternitate se pierde cum se poate face rost de alta?
Cel mai recent răspuns: monyta , utilizator 20:50, 1 August 2009
deci ...sora mea a nascut in noiembrie, si pentru a se inscrie ea sotul si copilul la acelasi medic de familie i sa cerut o decizie, indemnizatie paternala deoarece sotul ei e pe paternitate, am inteles de la acel medic la care ei vor sa se inscrie ca acea hartie e necesara pentru a se putea inscrie la medicul de familie. de la medic i sa zic ca acesta decizie se primeste prin posta dar ei nu o gasesc,
Inteleg ca trebuie sa-si dovedeasca faptul ca este asigurat( cu scutire de plata contributiei ) Acea dispozitie probabil ca era de la Directia Muncii prin care swe preciza faptul ca tatl se afla in concediu pt.crresterea copilului .
Daca este asa , va puteti adresa Directiei Muncii din judetul dvs. cu rugamintea de a i se elibera o alta adeverinta .
va multumesc foarte mult pentru raspuns:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de maternitate sorri sorri Am o intrebare,daca sunt in concediu de maternitate si as vrea sa ma intorc la servici dupa 1 an poate beneficia sotul in continuare de concediul de ... (vezi toată discuția)
Noua lege privind concediul de crestere a copiilor adina_1984 adina_1984 Daca nasc pana in 31 decembrie merg pe legea veche, ceea ce inseamna ca dupa un an pot schimba cu sotul meu, adica sa mearga el in paternitate?? Daca nasc in ... (vezi toată discuția)
Concediu de paternitate morozancarmen morozancarmen am inteles ca in prezent concediul de sarcina si leuzie este de 168 zile ( 63 inainte si 105 dupa ) Din cate stiu acestea trebuie respectate in totalitate si ... (vezi toată discuția)