avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Daca bunica mea care a fost diagnosticata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Daca bunica mea care a fost diagnosticata cu demență ...

Buna ziua ! Daca bunica mea care a fost diagnosticata cu demență mixta și tumoră meninge are in prezent alta adresa de domiciliu decât cea din documentele medicale eliberate de medic pt comisia de încadrare în grad de handicap,pot depune actele cu adresa veche la dosar ? Dansa sta cu mine de multa vreme doar că a avut domiciliul în acte la casa părintească. Am fost la poliție și îi vor face alt buletin cu adresa noua dar asta este dilema mea daca afectează schimbarea de domiciliu dosarul de încadrare în grad de handicap.
Mulțumesc anticipat tuturor pt ajutor !

Alte discuții în legătură

Punere sub interdictie judecatoreasca Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Stau cu bunica mea si am grija de ea, are dementa mixta(adica pleaca de acasa, face trasnai daca scapa putin nesupravegheata, aiureste, etc, trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine indemnizatia de insotitor? rosica rosica BUNA,VA ROG FITI AMABILI SI SPUNETI MI DACA BUNICUL MEU CARE ARE PARKINSON,SI ESTE OPERAT,FACE PE EL,POATE BENEFICIA DE INSOTITOR?ASTEPT RAS.DACA DA CE ACTE ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)