avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate - emitere factura in valuta pe upwork
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate - emitere factura in valuta pe upwork

Buna ziua,

Prestez servicii pe upwork, emit facturi si încasez in valuta. Încasările nu intra in contul personal, acestea intra in contul de upwork, de acolo ii pot scoate când vreau. Eu nu îmi doresc sa ii scot in fiecare luna, nu am nevoie de bani, sunt doar un venit in plus, deci pot face retrageri numai de câteva ori pe an. Întrebarea mea este cum sa calculez rata de conversie valutara? Calculez numai in momentul in care scot banii sau trebuie sa fac o conversie valutara in momentul in care încasez banii, in momentul in care transfer banii din upwork in contul PFA-ului, iar mai apoi sa calculez diferența dintre cele doua?

Alte discuții în legătură

Facturare pe pfa/srl pentru servicii prestate ca freelancer dorincornea dorincornea Vreau sa incep activitatea ca freelancer prin servicii de genul oDesk / Elance si altele similare si am cateva intrebari legate de modul in care ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Pfa in sistem real si facturare canada FilipB FilipB Buna ziua. Am infiintat un PFA si mi s-a ivit ocazia sa am un client din Canada. M-ar interesa cum se procedeaza cu facturarea. Am nevoie de ceva acte in ... (vezi toată discuția)
Incasarea in lei a unei facturi in valuta konr konr buna ziua , am emis o factura in valuta pentru o firma din Suedia.Opot incasa numerar < avand in vedere ca eu am firma in Romania , sediul social, fiscal ... (vezi toată discuția)