avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, As vrea sa stiu ptr statul membru Italia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, As vrea sa stiu ptr statul membru Italia ,,Continutul ...

Buna ziua, As vrea sa stiu ptr statul membru Italia ,,Continutut efectiv al veniturilor poat fi obtinut numai de instanta judecatoresca pe calea unei cereri de comisie rogatorie internationala in materie civila in temeiul RegulamentuluiCE nr. 1206/2001 privind cooperarea intre instantele statelor membre in domeniul obtinerii de probe in materie civila'', cu ce instanta se colaboreaza si adresa. Motivez faptul ca as vrea la urmatoarea sedinta sa invoc aceasta cerere si catre cine. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Majorare pensie alimentara Insider33 Insider33 Am inteles ca pentru majorarea pensiei alimentare in cazul parintelui plecat in Italia trebuie facuta dovada ca acesta lucreaza acolo legal. Ok, cum anume ... (vezi toată discuția)
Divort germania pitzigush pitzigush buna!as vrea sa stiu in cazul unui divort in Germania,unde sotia e de nationalitate romana iar sotul neamt,avand un copil de 4 ani si fiind casatoriti de 6 ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita pentru pensie de intretinere danemarca ... Diamandi Diamandi Am trimis in Danemarca al autoritatea centrala documentele pentru executare silita a sotului pentru pensie de intretinere si dupa cateva luni am primit raspuns ... (vezi toată discuția)