avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o nelamurire si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o nelamurire si anume: de ...

Buna ziua,
M apoate ajuta cineva cu o nelamurire si anume: de la 01.11.2023 s a modificat brutul pentru cei care lucreaza in constructii, si am inteles ca angajatul cu salariu minim brut va avea de castigat cam 100 de lei , dar tot aud discutii prin birou ca cei care au mai mare incadrarea brutului fata de brutul de la 01.11.2023 vor lua mai putin , ca vom plati noi ca si angajati contributiile impuse, adica eu daca am 5080 brut voi lua net mai putin fata de cat am incasat in luna octmbrie, este adevarat?
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 8 Noiembrie 2023
Verificati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat primeste angajatorul? andrutza2020 andrutza2020 o sa fiu mai explicita. sunt medic dentist proaspat absovent. am inteles ca angajatorul primeste timp de 12 luni un salariu brut(legea 76/2002, art.86) din ... (vezi toată discuția)
Dacă acuma am 1930 salariu mai îmi creste de la 1 ianuarie Chirovan Daniel Chirovan Daniel Dacă se mărește de la 1 ianuarie dacă acum salari de baza este de 1930atit îl am acum (vezi toată discuția)
Despre salarizare Mihai030 Mihai030 Buna seara, am si eu o nelamurire in legatura cu calculul salariilor: am un venit brut de 5969 lei si detin certificat de handicap. Imi puteti spune care ... (vezi toată discuția)