avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se pot impozita bonurile de masa din minimul pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se pot impozita bonurile de masa din minimul pe economie?

Se pot impozita bonurile de masa din minimu' pe economie? Salariu minim la ora actuala este de 2079. Eu la locul de munca primesc 2040, si bonuri in valoare de 550 de lei. Eu stiam ca ce atinge pragul de minim pe economie nu se mai percep impozite. Adica as primi 2079 indiferent de cate bonuri as incasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 8 Noiembrie 2023
Bonurile de msa se impoziteaza ... Pentru angajat, se aplică însă impozit pe venit (10%), iar pentru angajator tichetele reprezintă cheltuieli deductibile.

Model de calcul salarial cu tichete de masa
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara as dori sa stiu cat ar trebui sa primesc in mana daca ... Andreea Tricu Andreea Tricu Buna seara as dori sa stiu cat ar trebui sa primesc in mana daca am minimul pe economie.. eu stiam de 1524 le lei dar primesc mai putin ... la fel si cu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa rawdino rawdino As vrea sa stiu daca imi poate raspunde cineva la un subiect:in cazul in care se primesc bonuri de masa la o fabrica se poate face o cerere cuiva,conducerii ... (vezi toată discuția)