avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa fac un joc video si sa-l public si sa-l vand ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa fac un joc video si sa-l public si sa-l vand pe platforma

Vreau sa fac un joc video si sa-l public si sa-l vand pe platforma de jocuri Steam. Nu stiu care e legislatia in Romania cu privire la acest lucru, intrebarea mea este daca am nevoie de o firma PFA sau SRL pentru a face acest lucru.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:05, 11 Noiembrie 2023
E de preferat dar nu e obligatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)
Producerea și comercializarea jocurilor video alex_costea alex_costea Buna ziua, Ma interesează sa produc și să vând jocuri video pe diverse platforme și m-ar interesa care ar fi cea mai buna cale legală de a face asta, ... (vezi toată discuția)
Legalitatea banilor primiti prin vanzari de jocuri online ca minor abc1434 abc1434 Buna ziua! Am 17 ani si am reusit sa vand jocuri pe platforma Steam, insa este o problema. Suma de bani pe care am reusit sa o fac intr-un an este peste ... (vezi toată discuția)