avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionat medical boala cardiaca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionat medical boala cardiaca

Buna ziua! Te poti pensiona pe caz de boala, pe baza unor afectiuni cardiace? Speta este urmatoarea: iubitul meu are o afectiune cardiaca severa - anevrism aortic. A lucrat intr-o multinationala si stresul produs de programul incarcat, ii afecta starea de sanatate, motiv pentru care si-a dat demisia. In momentul de fata nu este refacut complet si de aceea am pus intrebarea de mai sus. Nu stiu daca se poate si care este procedura. Mentionez ca are 53 ani si 26 de ani de munca. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:48, 9 Noiembrie 2023
Asta va poate spune doar o comisie pentru expertiza medicala a capacitatii de munca din judetul de domiciliu,

Intrebati la Casa de Pensii de ea sau cautati datele de contact pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iviri bolii mohorliliana mohorliliana M-am nascut cu un handicap la aorta pulmonara,si alte malformatii, am facut si un anevrism,coarctatie de aorta,hipoplazie de arc aortic,anevrism de aorta ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate arinablu arinablu Am 52 de ani,30 de ani de munca in invatamant -si sufar de urmatoarele afectiuni -hipotiroidism primar -tiroidita cronica Hashimoto -microadenom ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare pentru boala psihica N.V N.V Am 51 de ani, 25 de ani de vechime neintrerupta in campul muncii. Care este Legislatia care se aplica in vigoare in acest moment?Legea 19/2000? sau Proiectul ... (vezi toată discuția)