avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Eu lucrez la Metrorex si vreau sa va intreb ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Eu lucrez la Metrorex si vreau sa va intreb daca este ...

Buna ziua
Eu lucrez la Metrorex si vreau sa va intreb daca este legal sa suspende bonurile de masa fara sa fim anuntatii, si cei din conducere spun ca din cauza legii 296/2023
Vreau sa stiu daca compania Metrorex face exceptie de la legea 296/2023?
Va multumesc si va doresc o zi buna

Alte discuții în legătură

Legea 296/2023 art.xl. buna ziua, lucrez la o societate cu capital ... Adelacris Adelacris Legea 296/2023 art.XL. Buna ziua, Lucrez la o societate cu capital de stat, activitate principala constructii. Toti salariatii nu au primit tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa știu de la ce suma nu se mai primesc bonurile ... Monica0505 Monica0505 Bună ziua, doresc sa știu de la ce suma nu se mai primesc bonurile de masa în sistemul sanitar. Este vreo lege care menționează acest lucru? Sunt luni in ... (vezi toată discuția)
Încălcare ccm și cim lucrez la o firma de stat , prin legea ... papacostas papacostas Încălcare CCM și CIM Lucrez la o firma de stat , prin legea 296/2023 a austeritatii ne au fost tăiate drepturile din CCM și CIM fiindu-ne tăiate ... (vezi toată discuția)