avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in urma divortului am pastrat numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in urma divortului am pastrat numele sotului ( decizie ...

Buna ziua, in urma divortului am pastrat numele sotului ( decizie de comun acord). Au trecut 7 ani de la divort si acum mi-as dori sa revin la numele de fata. Cum ar trebui sa procedez, care este procedura? Intre timp am cumparat un imobil, am credit ipotecar si contracte la utilitati si diverse. Este necesar sa schimb toate actele/contractele facute pana acum?
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
Alina Fraicor, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:51, 9 Noiembrie 2023
numele vi-l schimbati pe cale administrativa pt motive temeinice si apoi, faceti actualizare de date.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea numelui dobandit prin casatorie adriana173 adriana173 buna ziua,sant divorziata din anul 2008 si locuiesc in italia din 2006.trebuia sa revin la numele anterior casatoiei la 30 de zile dupa pronuntarea divortului ... (vezi toată discuția)
Divort, nume de familie ContSters337787 ContSters337787 buna seara.am divortat la notar de comun acord.am pastrat numele lui de familie. el doreste sa se recasatoreasca insa viitoarea sotie va fi de acord doar daca ... (vezi toată discuția)
Numele anterior adaugat la numele actual,desi divortata. maranaghi maranaghi Buna ziua! Am divortat in urma cu 9 ani si am pastrat si dupa divort numele fostului sot. Insa regret continuu acest aspect. Imi doresc sa imi reiau numele ... (vezi toată discuția)