avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca am cod caen 6110, pot monta sisteme de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca am cod caen 6110, pot monta sisteme de supraveghere video?

Daca am cod caen 6110, pot monta sisteme de supraveghere video? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 9 Noiembrie 2023
Nu .. va trebuie Cod CAEN 8020 Activitati de servicii privind sistemele de securizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt lucrari de instalare sisteme audio-video juridic dana juridic dana Ce cod CAEN ar fi potrivit pentru lucrari de instalare sisteme audio-video in sali de conferite? M-am gandit la 4321 Lucrari de instalatii electrice. Aveti ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)