Potrivit art.140 din codul muncii "durata efectiva a concediului de odihna anual se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil, este prevazuta in contractul individual de munca si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic."Cum interpretati in situatia in care un angajat s-a aflat mai multe luni in concediu medical ...i se vor scadea din nr zilelor de concediu sau se vor lua in calcul ca si stagiu asimilat asa cum prevede Legea19 /2000 si nu se va aplica scaderea?
Textul de lege este logic: daca ai concediu medical 4 luni intr-un an atunci nu mai poti beneficia de concediu de odihna decat pentru 8 luni lucrate. . De exemplu daca ai 21 de zile concediu , in situatia de mai sus vei mai avea dreptul sa efectuezi 14 zile de concediu de odihna.
conform legii 53/2003 durata concediului de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata iar conform art 50 din codul muncii concediul medical suspenda de drept contractul individual de munca, deci in concluzie pe perioada suspendarii si cea nelucrata nu se acorda concediul de odihna
Concediul de odihna
pc_cane
anul acesta am avut 143 zile de concediu medical; la o luna de la revenirea la serviciu am primit disponibilizarea; avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi ... (vezi toată discuția)