avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am deschis succesiune după tată în instanță, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am deschis succesiune după tată în instanță, suntem doi copii. ...

Am deschis succesiune după tată în instanță suntem doi copii. Între timp a murit și mama dosarul decurge in instanță si imi cer anumite acte de la Primăria. Sora a rămas în casa părinților dar eu umblu după acte și Primăria nu le eliberează fara impozitul plătit.de doi ani plătesc impozitul la casa părinților deși locuiește sora.pot cere evacuarea surorii din casă daca nu a făcut investiție si nu plateste impozitul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:04, 10 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"pot cere evacuarea surorii din casă daca nu a făcut investiție si nu plateste impozitul?"
Nu, numai în calitate de proprietar fata de un neproprietar puteti face asta.
Ii veți putea cere parte din impozit.
Ultima modificare: Vineri, 10 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora noastra ne-a pacalit, cred pe toti fratii, cand mama era pe patul de moarte Euroinvest Euroinvest Santem cinci frati si as vrea sa stiu cum pot afla daca mama noastra a vandut partea ei de proprietate pe timpul cand traia. Precizez ca ambii parinti sunt ... (vezi toată discuția)
Mama, eu și sora mai mare. Tatăl meu a murit în urma cu 25 ani dar nu am făcut taxa de succesiune.In casa părintească a rămas mama. După ceva timp mama a găsit o persoana și a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa ambii parinti nicoletaX32 nicoletaX32 Succesiune cu acte false? Suntem 2 surori ( eu cea mare am ramas in casa cu cei 2 parinti, am avut grija de ei, operatii suportate din banii mei, ... (vezi toată discuția)