avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Caut arhiva întreprinderi IUT2 Bucuresti de mai bine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Caut arhiva întreprinderi IUT2 Bucuresti de mai bine de 2 ani ...

Caut arhiva întreprinderi IUT2 Bucuresti de mai bine de 2 ani și nu o găsesc ma puteți ajuta va rog
Cel mai recent răspuns: Erik05 , utilizator 10:00, 28 Noiembrie 2024
IUT care e denumirea completa?
Buna ziua.ati reusit sa gasit arhia Iut?
Si-a schimbat titulatura in SC Utilaj Transport SA ..

Incercati sa aflati de la ONRC cine a fost lichidatorul acestei societati sau cu cine a fuzionat acea societate.

Detalii
[ link extern ] /
Va mulțumesc enorm.am scris un email solicitand informații despre lichidator.
O zi frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

Si-a schimbat titulatura in SC Utilaj Transport SA ..

Incercati sa aflati de la ONRC cine a fost lichidatorul acestei societati sau cu cine a fuzionat acea societate.

Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la tutunul bucuresti? ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? Mulțumesc anticipat, Sanda Nicolaescu (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Reconstituire carte de munca Ank27 Ank27 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat cum sa pot gasi datele de contact a unei societati CPMB -CCMB Interprinderea Utilaj Transport Bucuresti ?Am un ... (vezi toată discuția)