avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj In urma divortului, eu locuiesc impreuna cu cei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj In urma divortului, eu locuiesc impreuna cu cei 2 copii ...

Partaj
In urma divortului, eu locuiesc impreuna cu cei 2 copii in chirie (1500lei lunar), iar fostul sot beneficiaza de tot confortul in casa construita in timpul casatoriei.
La partaj pot sa depun acte doveditoare pt acest aspect?
Multumesc f mult

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:43, 22 Noiembrie 2023
Adresati-va unui avocat, aveti mai multe remedii cu privire la problema dvs. pana la partaj.
Buna ziua,
Cred ca avocatul ales nu se pricepe sau face jocul celuilalt. Ma interesa, daca la partajul care e pe rol avocatul trebuie sa puna in discutie si faptul ca eu platesc atatia bani, iar el nu contribuie cu nimic. Daca i-a vazut de aproximativ o data la 2-3 luni pe copii si cand ii intalneste nu le cumpara nimic, drept pt care copiii nu vor sa-l mai vada.
Multumesc f mult
Daca aveti avocat cu acesta trebuie sa discutati aspectele invocate. Daca sta singur si dvs cu chirie cu minorii puteti pretinde contravaloarea lipsei de folosinta a bunului comun, dar aceasta trebuia deja facut de avocatul ales pana la primul termen de judecata.

Daca aveti hotarare de divort aveti si pensie de intretinere stabilta, asa ca puneti in executare silita acea hotarare.

In partaj nu puteti aduce in discutie aspecte legate de cresterea, ingrijirea, vizitarea copiilor ori asigurarea locuintei. In partaj discutam strict de bunurile sotilor si de contributia lor la dobandirea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta cu chirie anl si rata la credit cui revin la divort? Maria_Enache Maria_Enache Buna ziua. La multi ani si la cat multe procese castigate in noul an! Sunt in divort cu sotul meu, am cerut incredintarea celor 2 minori, pensie ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta dupa divort cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, exista posibilitatea din punct de vedere legal,ca intr-un dosar de partaj fosta sotie sa-i ceara ex sotului ca acesta sa-i asigure o locuinta ... (vezi toată discuția)
Intoarcere in fosta locuinta dupa divort ContSters256479 ContSters256479 Buna ziua! Am deschis divort anul trecut,am plecat cu fetita intr-un apart inchiriat imediat dupa o sapt,deoarece situatia devenea tot mai grea si aveam ... (vezi toată discuția)