avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am o problema referitor la respectarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am o problema referitor la respectarea orelor de liniste ...

Buna ziua! Am o problema referitor la respectarea orelor de liniste in bloc. Unii vecini cu 2 etaje mai sus decat unde locuim, scot boxa pe geam si asculta muzica la volum maxim. Problema principala este faptul ca nu mai stim unde sa apelam. Administratorul ne trimite sa sunam la politie, politia vine, dar nedeschizandu-le nici interfonul nici usa, nu au posibilitatea de a da vreo amenda si cum vin asa si pleaca indiferent de cate ori sunt chemati. Chiar nu exista vreo modalitate de a li se dea amenda pentru a-i mai potoli fara o persoana anume pe care sa se scrie citatia sau amenda, ci cumva pe numarul de apartament? Am ajuns la limita rabdarii, asa ca daca am primi niste pasi pe care trebuie sa ii urmam, nu ne-am mai simti frustrati in propria casa. Multumim!
Cel mai recent răspuns: Andrei E. , utilizator 22:51, 12 Noiembrie 2023
Din experienta stiu ca politia suna la interfonul celui care a facut reclamatia. Eventual ii asteptati si le deschideti.
Este interfon doar pe etajul acela. Dar si daca le deschide altcineva, nu raspund la usa si nu se rezolva nimic. De aceea intrebam daca se poate da amenda pe proprietar in lipsa ca sa zic asa.

Oligon a scris:

Din experienta stiu ca politia suna la interfonul celui care a facut reclamatia. Eventual ii asteptati si le deschideti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultare muzica Adryan10 Adryan10 Buna ziua am si eu o problema vecinii mei mi-au facut sesizare la 112 ca ascult muzica la mine in masina in curte ca ai deranjeaza muzica,ca nu-i muzica este ... (vezi toată discuția)
Tulburarea liniºtii publice grumette40 grumette40 Vecinul meu dă muzica la maxim apropae în fiecare zi . Am înţeles că pot anunţa poliţia numai dacă acest lucru se întâmplă ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii? AlecsandraB AlecsandraB Buna ziua! Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand ... (vezi toată discuția)