avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA AS DORI SA OBTIN O ADEVERINTA PRIVIND GRUPA ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA AS DORI SA OBTIN O ADEVERINTA PRIVIND GRUPA SI SPORURILE ...

BUNA ZIUA
AS DORI SA OBTIN O ADEVERINTA PRIVIND GRUPA SI SPORURILE ACORDATE LOCULUI DE MUNCA IN CARE AM DESFASURAT ACTIVITATEA RESPECTIV ,,INTREPRINDEREA CONSTRUCTII MONTAJE SIDERURGICE CALARASI - JUDETUL CALARASI IN PERIOADA SEPT. 1982 - APR. 1984.
VA ROG SA MA AJUTATI CU O INFORMATIE PRIVIND LOCUL UNDE SE AFLA ARHIVA .
MULTUMESC MULT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 12 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In anul 1984 Întreprinderea de Construcții și Montaje Siderurgice Călărași devine prin reorganizare Întreprinderea Antrepriză de Construcții și Montaje Siderurgice Călărași...CONSID S.A.

Intrebati la Lichidatorul judiciar al MARC TRUST CONSID SA - CIUREA INSOLV EXPERT IPURL
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am lucrat in 1983 la uzina grivita rosie sectia turnatorie i ... Floreaeug Floreaeug Am lucrat in 1983 la uzina grivita Rosie sectia turnatorie i m.m.r .grivita Bucuresti . I.m.a.i.a navodari sectia turnatorie,,, valea jiului mina aninoasa ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am lucrat 2 ani la intrepr. de constructii si montaj ... oxi oxi Buna seara, am lucrat 2 ani la Intrepr. de constructii si montaj siderurgic Calarasi , 1982-1984 incadrata ca inginer cu atributii de maistru ,cls 18. Am ... (vezi toată discuția)