avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am actualizat datele personale ale administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am actualizat datele personale ale administratorului

Buna seara,
Am actualizat datele personale ale administratorului la ONRC insa de acum nu știu ce să mai fac... Contabila îmi zice de o declarație a asociatului unic și de modificarea actului constitutiv al societății cu datele actualizate.
Cu actul constitutiv actualizat merg iar la ONRC sa l inregistrez? Nu am jurist cu care sa discut și sunt unic asociat și unic angajat al societății
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 12 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Corinasadaguschi , utilizator 21:01, 14 Noiembrie 2023
Buna ziua, aveti mai jos o lista cu toate documentele necesare. Daca nu va descurcati, mai bine apelati la un avocat care va poate ajuta cu redactarea si depunerea documentatiei la ONRC.

[ link extern ]
Vă mulțumesc
Deci după actualizarea datelor administratorului trebuie sa fac o alta depunere la ONRC a actului constitutiv actualizat?
Înțeleg bine nu?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, aveti mai jos o lista cu toate documentele necesare. Daca nu va descurcati, mai bine apelati la un avocat care va poate ajuta cu redactarea si depunerea documentatiei la ONRC.

[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari societate inspectorhr inspectorhr ]Doresc sa stiu urmatoarele: 1-cat costa si ce documente imi trebuiesc pentru cesionarea partilor sociale la un SRL,unde dintre cei doi asociati existenti va ... (vezi toată discuția)
Cooptare asociat si majorare capital aport asociat ramonagrig ramonagrig Cooptare asociat si majorare capital cu aport asociat pe care vreau sa il trec si administrator. Buna ziua, Am un SRL din 2016, cu asociat unic- ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii cedez sotului partile mele sociale si sa fie el administratorul societatii. Alexalivia Alexalivia buna seara. in 2018 am intrat intr.un srl ca asociat cu 50% si administrator.tot la acest srl am si lucrat ca angajata. dupa ce am inchis punctul de lucru, ... (vezi toată discuția)