avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua am și eu probleme la scoala cu copilul me ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua am și eu probleme la scoala cu copilul me de 8 ani ...

Bună ziua am și eu probleme la scoala cu copilul me de 8 ani clasa 1 cum pot scoate camerele de filmat sa vad ce se întâmplă cât copilul meu este jicnit sii vb doamna urat și tipa la el.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 16:07, 14 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Vorbiti cu directorul scolii.Daca nu va ajuta ,puteti face plangere la inspectoratul de invatamant judetean.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)
Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)