avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am un proces in instanta pe civil având ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am un proces in instanta pe civil având ca obiect ...

Buna ziua, am un proces in instanta pe civil având ca obiect uzucapiunea, intrebarea mea este cum pot sesiza instanta de judecata despre probele depuse de partea reclamanta care au fost obtinute ilegal? Adică documente ca: copie după titlul de proprietate, copie după certificat de moștenitor, copie după cadastru, toate aceste fiind la UAT-ul primariei. Prin adresa făcută către primărie rezultă că ei nu au dat nici o copie după documente care îmi aparțin și nici despre frații mei la instanță sau către alte entități. Din discuția avută cu avocata lor mi-a dat un răspuns vag cu privire la aceste documente. Cu avocata noastră nu am vorbit despre documentul primit de la primărie pentru că fiind o judecătorie din provincie , amândouă au birou în aceeași clădire. Așa că aș vrea să depun o sesizare online cu privire la aceste probe, zic eu obținute ilegal, se cunoaște că se fac fel de fel de smecherii și știu că pot sesiza instanța în acest mod dar nu mai știu exact articolul din cpc. Vă mulțumesc, poate mi de dă un sfat cum să procedez, o zi bună
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:51, 13 Noiembrie 2023
Lasati avocatul sa-si faca treaba. Spuneti-i ce doriti, dar lasati-l pe el sa faca. Documentele pe care le invocati sunt false?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent... edanes_ro edanes_ro Ce pot face in urmatorul caz Urmare unei sentinte civila de reintegrare provizorie pana la judecarea pe fond a cauzei (ambele procese si cel de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Plingere laparchet sau la judecatorie? leusan leusan am cunostinta despre faptul ca o persoana a introdus o actiune in uzucapiune pentru un teren unde nu a stat niciodata(alaturat de casa mea)si nu sta nimeni ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate fcostea fcostea Buna seara, Am o ruda care se confrunta cu urmatoarea problema: In 1974 a achizitionat un teren cu o suprafata de 2200 mp insa (din cate mi-a spus) atunci ... (vezi toată discuția)