avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Am lucrat la întreprinderea Tehnofrig Cluj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Am lucrat la întreprinderea Tehnofrig Cluj Napoca ...

Bună ziua Am lucrat la întreprinderea Tehnofrig Cluj Napoca (1975 pana 1990 )care sa desfiintat de unde as putea accesa dreptul la Revisal și sporul de noapte. Mulțumesc ocsymarton@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 13 Noiembrie 2023
Inainte de a solicita ceva ar trebui sa stiti anul aparitiei Registrului General de Evidenta a Salariatilor... pe vremea comusimului nu exista asa ceva.

Aici vas puteti adresa pentru adeverinta cu sporul de noapte aferent perioadei prestate la Tehnofrig
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore noapte ocazional - revisal??? Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Pana la inceputul anului am lucrat mereu de noapte si aveam in Revisal trecut sporul de 25%. Din februarie nu a mai fost nevoie sa lucram schimbul ... (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la uzina ... marius teodorescu marius teodorescu In perioada 1981-1990 am lucrat timp de aproape 9 ani la Uzina de Tevi Republica, la doua sectii. Ultima dintre ele, sectia Grivita, a devenit incepind din ... (vezi toată discuția)