avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme privind dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme privind dreptul muncii

Salut,
lucrez la o institutie bugetara pe post de consilier. In fisa postului la cerintele postului este trecut: economist, jurist, functii administrative. Poate fi ocupat postul de un inginer? .... Seful meu vrea sa ma dea pe mine la o directie de investitii: constructii, instalatii, eu fiind economist, si sa aduca un inginer pe postul meu.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 13:34, 10 Octombrie 2006

Salut,
lucrez la o institutie bugetara pe post de consilier. In fisa postului la cerintele postului este trecut: economist, jurist, functii administrative. Poate fi ocupat postul de un inginer? .... Seful meu vrea sa ma dea pe mine la o directie de investitii: constructii, instalatii, eu fiind economist, si sa aduca un inginer pe postul meu.

numai daca acel inginer are si studii economice si juridice care sa justifice incadrarea pe postul respectiv;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii / fisa postului/ plecarea cu post cu tot / rona rona Va rog sa-mi spuneti, daca seful meu vrea sa ma lase sa plec la o alta directie cu postul (fisa postului fiind pt. economist/ jurist), el dorind un inginer . ... (vezi toată discuția)
Incadrare Vioreld Vioreld salutare. o persoana care a terminat Facultatea de Stiinte Economice, Domeniul Finante, Specializare Finante si Banci pe ce posturi poate fi incadrata: ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)