avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii / fisa postului/ plecarea cu post cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii / fisa postului/ plecarea cu post cu tot /

Va rog sa-mi spuneti, daca seful meu vrea sa ma lase sa plec la o alta directie cu postul (fisa postului fiind pt. economist/ jurist), el dorind un inginer . Poate sa-si aduca un inginer cu post cu tot de la directia subordonata lui?..... Practic , o translatie de posturi...... e posibil?
Sau e posibil sa transforme fisa postului (postul) ?.......pt inginer?...
multumesc
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 14:08, 16 Octombrie 2006
Nu esti prea explicita. Daca se schimba locul muncii si functia se va schimba si fisa postului corespunzator functie ocupate. Insa nu cred ca pe un post de inginer se poate angaja un economist/jurist.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme privind dreptul muncii rona rona Salut, lucrez la o institutie bugetara pe post de consilier. In fisa postului la cerintele postului este trecut: economist, jurist, functii administrative. ... (vezi toată discuția)
Concurs post functionar public s.stefan s.stefan Buna ziua, De 5 ani suplinesc un post de sef birou intr-o institutie publica. Acum postul a fost scos la concurs insa dosarul meu a fost respins pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - abuz in serviciu? codulmuncii codulmuncii Constituie abuz in serviciu fapta sefului ierarhic dintr o institutie publica care stabileste in fisa postului, sub sanctiunea neindeplinirii acestora, pentru ... (vezi toată discuția)