avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua, as vrea sa ma intorc in tara am niste banii ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua, as vrea sa ma intorc in tara am niste banii strinsi, ...

Buna ziua, as vrea sa ma intorc in tara am niste banii strinsi, problema e ca nu prea am studii superioare, as vrea sa imi deschid o firma de transport marfa sa cumpar un tir pentru ca am primit o oferta in viena la bursa, de ce calificari as avea nevoie sa deschid afacerea?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma de intermediere transporturi marfa razxp007 razxp007 Buna ziua, Am studiat posibilitatea de a deschide o afacere de acest gen dar ma intereseaza sa aflu de la cineva abilitat care sunt pasii de urmat din punct ... (vezi toată discuția)
Bani nerambursabili. Început de afacere S-Valentina S-Valentina Buna ziua, Mă gândesc sa înființez o firma de transport marfă (Tir). Pot sa accesez fonduri europene pt a cumpara masini si pentru a le asigura ... (vezi toată discuția)
Achizitie tir pentru dezvoltarea unei afaceri in domeniul transporturilor Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Am o afacere in domeniul transporturilor, mai precis un tir cu care transport marfa in tara si in afara tarii. As dori sa mai achizitionez cel ... (vezi toată discuția)