avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Inteleg ca a aparut o modificare in lege ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Inteleg ca a aparut o modificare in lege care spune ...

Buna ziua,
Inteleg ca a aparut o modificare in lege care spune ca daca ai programul de lucru atipic,in speta este 7x7,sa explic un pic lucram 4 zile stam 1 zi,intram sch 2 lucram 4 zile stam 1 zi ,lucram 4 zile sch 3 stam doua zile,in cazul concediului medical zilele de sambata si duminica nu se iau in considerare ca si trecere pe acele zile a CM ele fiind zile nelucratoare din pct de vedere fiscal cu toate ca din cauza programului meu de lucru eu sunt programat la servici.Imi puteti spune cineva care este legea care reglementeaza aceasta sectiune cu legea concediilor medicale sau cum se face si la altii.Concediu de odihna se ponteaza conform graficului de lucru.
Ex:daca ziua de lucru pica cf grafic sambata si duminica ma poate trece in CO.,la medical NU.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 14 Noiembrie 2023
Din zilele de concediu medical se platesc numai cele lucratoare .. iar CO se acorda in zile lucratoare , care potrivit Codului Muncii, de regula, sunt de luni pana vineri inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaelaardelean mihaelaardelean Buna ziua, Sotul meu lucreaza la un call center cu program 24/24. El are liber joi si vineri, iar sambata si duminica merge la servici. Astazi a fost la ... (vezi toată discuția)
Concediul medical cuza28voda cuza28voda In primul rand mentionez ca societatea noastra lucreaza pe un sistem 6+2(2 zile sch.1,2 zile sch.2,2 zile sch.3,2 zile liber).Am avut conceduil medical 3 ... (vezi toată discuția)
concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)