avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua Am un magazin alimentar care se preda ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua Am un magazin alimentar care se preda cumparatorului ...

Buna ziua
Am un magazin alimentar care se preda cumparatorului cu tot ce este in el. Preturile de vanzare sunt preturile cu care a fost achiztionata marfa. Intre marfuri se regasesc si ceva beri si putine bauturi alcoolice .
Berea+ bauturile alcoolice au fost vandute catre cel care preia magazinul cu tva 19%.
Anaf-ul sustine ca nu putem vinde bauturi pe factura (chiar daca le-am dat cu 19%,tva) pentru ca nu suntem omologati la vanzare catre alte firme.
Nu exista nici o exceptie in lege pentru situatii de acest gen?

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Trebuie autorizatie pentru comercializare bauturi alcoolice (bere, vin, whiskey, cognac, lichior) sau tigari in magazin alimentar? DanLiciu DanLiciu Buna ziua, Recent am deschis un magazin alimentar. Am decis ca vreau sa introduc la vanzare si bauturi alcolice (bere, vin, whiskey, cognac, lichior) si ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 mihaeladumitru mihaeladumitru avand codul caen4799 trecut in certificatul constatator, pot vinde bere la dozator, in pahare de plastic? magazinul e mixt. (vezi toată discuția)