avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA SEARA. NUMELE MEU ESTE DAN RADU ALEXANDRU,, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA SEARA. NUMELE MEU ESTE DAN RADU ALEXANDRU,, DORESC SA STIU ...

BUNA SEARA. NUMELE MEU ESTE DAN RADU ALEXANDRU,, DORESC SA STIU DACA PERIOADA DE SOMAJ ESTE CONSIDERATA VECHIME IN MUNCA. MENTIONEZ CA LA ANUL IN FEBRUARIE ,DEPUN DOSARUL PENTRU PENSIE ANTICIPATA, SI NU STIU DACA SOMAJUL AFECTEAZA CU CEVA. MULTUMESC MULT !!!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:55, 14 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Începând cu anul 2002, perioada de șomaj nu mai este considerată vechime în muncă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este stagiu de cotizare și intră în calcul pensiei.Influienta nu se resimte.Influienteaza f.f. puțin doar acea perioadă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare anticipata partiala Dana Rotaru Dana Rotaru Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns despre posibilitatea iesirii mele la pensie anticipata partial. Nu mai reusesc sa imi gasesc de lucru ... (vezi toată discuția)
Somajul de ia in calculul sporului de vechime? MihaelaChirita MihaelaChirita Perioada de somaj este perioada contributiva. Prin urmare este considerata conform legii stagiu de cotizare. Insa la calculul SPORULUI de vechime este luat ... (vezi toată discuția)
Sarcina si somajul GOLDANGEL GOLDANGEL sunt insarcinata in 6 luni si urmeaza sa fiu data in somaj in urma restructurarii postului.vreau sa stiu daca ma afecteaza la cartea de munca ,in cazul in care ... (vezi toată discuția)