Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : am achizitionat o pereche de pantalori dintr-un magazin. Ca urmare a unei singure purtari, pantalonii s-au desfacut pe cusaturi, unul dintre fermoare s-a defectat iar materialul, o imitatie din piele s-a curatat pe anumite portiuni.
Dupa 4 zile m-am prezentat la magazinul de unde am achizitionat perechea de pantaloni, solicitand restituirea sumei achitate intrucat pantalonii s-au deteriorat nu ca urmare a purtarii ci din cauza viciului de realizare si a calitătii scăzute a materialului din care au fost realizați.
Vanzatoarea a refuzat restituirea sumei, afirmand că pantalonii sunt purtați, aducand ca argument regulamentul interior stabilit de magazin. Produsele de vestimentatie beneficiaza de garantie? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Cu stimă
Produs defect
Andre_31
Buna ziua,am cumparat o salopeta care dupa cateva purtari s a rupt,in sensul ca s a desirat materialul,fiind evident o eroare de productie.se vede clar ca ... (vezi toată discuția)