avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : ...

Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : am achizitionat o pereche de pantalori dintr-un magazin. Ca urmare a unei singure purtari, pantalonii s-au desfacut pe cusaturi, unul dintre fermoare s-a defectat iar materialul, o imitatie din piele s-a curatat pe anumite portiuni.
Dupa 4 zile m-am prezentat la magazinul de unde am achizitionat perechea de pantaloni, solicitand restituirea sumei achitate intrucat pantalonii s-au deteriorat nu ca urmare a purtarii ci din cauza viciului de realizare si a calitătii scăzute a materialului din care au fost realizați.
Vanzatoarea a refuzat restituirea sumei, afirmand că pantalonii sunt purtați, aducand ca argument regulamentul interior stabilit de magazin. Produsele de vestimentatie beneficiaza de garantie? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri. Cu stimă

Alte discuții în legătură

Produs defect Andre_31 Andre_31 Buna ziua,am cumparat o salopeta care dupa cateva purtari s a rupt,in sensul ca s a desirat materialul,fiind evident o eroare de productie.se vede clar ca ... (vezi toată discuția)
Restituire incaltaminte ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, in urma achizitiei unei perechi de papuci care la vanzare mi s-a spus ca sunt din piele la prima purtare am putut merge doar 200 metri cu ei si ... (vezi toată discuția)
Salutare, am achizitionat o pereche de sandale destul de scumpe, ... Raluca SorinaH Raluca SorinaH Salutare, Am achizitionat o pereche de sandale destul de scumpe, iar cand am incercat sa le port, in max 100m parcursi, mi-au ranit rau degetele (i-am si dat ... (vezi toată discuția)