avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produs defect
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produs defect

Buna ziua,am cumparat o salopeta care dupa cateva purtari s a rupt,in sensul ca s a desirat materialul,fiind evident o eroare de productie.se vede clar ca materialul a fost cusut doar pe o mica portiune care s a desirat, fara a fi agatat.am revenit la magazin in mai putin ce 30 zile cat scrie si pe bonul fiscal,si mi s a spus ca trebuia sa vad ca are defect inainte sa o port(adica sa o intorc pe dos si sa verific linia cusaturilor????).exista o lege in care pot gasi obligatiile vanzatorului?multumesc
Cel mai recent răspuns: Andre_31 , utilizator 12:06, 16 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : ...                   georgiana neagu georgiana neagu Buna seara supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : am achizitionat o pereche de pantalori dintr-un magazin. Ca urmare a unei singure purtari, ... (vezi toată discuția)
Garantii produse 2 ani 449/2003 natasha_lavi natasha_lavi buna ziua, o intrebare va rog, am o doamna care a cumparat in urma cu 60 de zile o rochie care acum i s-au rupt pe cusatura, dansa spunand ca aresprectoat ... (vezi toată discuția)
Papuci care rod miha hu miha hu buna ziua Am o pereche de pantofi,care i-am incaltat de 3ori si m-au ros , am fost cu ei inapoi la magazin sa imi dea o alta pereche mai mare sau alt model ... (vezi toată discuția)