avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o intrebare. Daca un angajat opteaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o intrebare. Daca un angajat opteaza pentru plata ...

Buna ziua,
Am o intrebare. Daca un angajat opteaza pentru plata contributiei datorata la fondul de pensii privat poate sa renunte ulterior la aceasta ?
Si daca nu opteaza acum poate reveni in perioada urmatoare in sensul retinerii procentului pentru pensia privata ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 15 Noiembrie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pilonul 2 (pensia administrată privat) este obligatorie pentru orice salariat în vârstă de până la 35 de ani și opțională pentru persoanele care au între 35 și 45 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
Legea cu pensie facultativa daniel marius daniel marius pt pilonul2 de pensii se aplica aceasta lege? (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)