avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calculare salariu in invatamant -"legea lui 50 la suta"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calculare salariu in invatamant -"legea lui 50 la suta"

Am castigat in instanta procesul ,avem sentinta definiiva si irevocabila ce contine si punctul de vedere al Curtii Constitutionale,am luat si salariul marit in decembrie 2009 si ianuarie 2010 dar acum ni se spune ca nu se stie cum ni va calcula salariul pe luna ianuarie 2010...Oare nu conteaza decizia din instanta?????
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:58, 30 Ianuarie 2010
interesant !!! =D>
ne puteti detalia ?
care decizie a curti constitutionale ?

sentinta judecatoreasca pe care ati obtinut-o conteaza, ea este definitiva si executorie de drept !
pai...tribunalul a cerut un punct de vedere al curtii constitutionale asupra ordonantelor de urgenta ale guvernului care au amanat punerea in aplicare a legii,... si Curtea a raspuns ca nu i constitutional....iar tribunalul dupa ce a primit punctul de vedere al Curtii Constitutionale(se face referire inclusiv la ordonanta 41 din 2009) ne a dat castig de cauza solicitandu se recalcularea salariilor conform legii 221 ....plus plata restantelor pe 1 an de zile(octombrie 2008-octombrie 2009)cand am castigat procesul....nu stiu unde as putea posta pe site sentinta completa
problema e ca desi am luat 2 luni salariul calculat cu 33 la suta mai mare...in ianuarie spun ca nu stiu cum sa calculeze salariul.....in legea unica a salarizarii se spune ca trebuie sa avem salariul din decembrie....
acum se face probabil referire la faptul ca nu au aparut normele de aplicare a legii 330/2009 !
puteti posta si aici insa fara nume!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate solicita executare silita? arhontele arhontele In octombrie 2009 am obtinut sentinta definitiva pentru marirea salariilor cu 33 la suta...celebra lege cu 50 la suta pentru profesori...Pana in februarie ... (vezi toată discuția)
Se mai reduc cu 25 % ?.....ce parere aveti Radamante Radamante LEGE Nr. 118 din 30 iunie 2010 spune ca : \\\\" ART. 1 (1) Cuantumul brut al salariilor/soldelor/indemnizaţiilor lunare de încadrare, inclusiv sporuri, ... (vezi toată discuția)
Abrogare? arhontele arhontele Curtea Constitutionala a afirmat ,in baza art.29(1),(6),ca ordonanta 41/2009 este inadamisbila. Art.29. - (1) Curtea Constituţională decide asupra ... (vezi toată discuția)