avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna seara? As dori sa intreb daca intr un proces ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna seara? As dori sa intreb daca intr un proces civil care ...

Buna seara?
As dori sa intreb daca intr un proces civil care urmează să se dea o hotărâre până pe 28.11.2023 pot depune eu, reclamată o " concluzie scrisă " deoarece avocatul nu a binevoit sa mentioneze niște documente din care expertul contabil poate calcula drepturi bănești neacordate( ore suplimentare? cum trebuie conceput acest înscris si in cat timp?( azi a fost sedinta in instanta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bonym , utilizator 13:48, 20 Noiembrie 2023
Desi am argumente sa va raspund la ultima postare, nu o fac, caci nu doresc, dupa cum am scris deja, discutii in contradictoriu.
Multumesc pentru raspunsuri; am depus deja, si exact asa cum a precizat dl.avocat am fost foarte la obiect, scurt , ca de aceea se numeste " concluzii"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un dosar deschis la judecătorie pentru despăgubiri ... ionandra ionandra Buna ziua, am un dosar deschis la judecătorie pentru despăgubiri bănești pentru nefolosinta imobil.De 4 termene circa 6 luni expertul desemnat de ... (vezi toată discuția)
Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. după aproximativ ... Anonimus@ Anonimus@ Neefectuarea expertizei tehnice judiciare. După aproximativ un an de zile de când expertiza tehnica a fost dispusa de instanță, fiind achitată în termen ... (vezi toată discuția)
Plata expert judiciar floricris2009 floricris2009 Buna ziua. Daca la o expertiza efectuata de un expert acesta a solicitat suplimentarea onorariului, iar partile au formulat, dupa depunerea raportului de ... (vezi toată discuția)