avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună seara. Știe cineva daca pentru a face o ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara. Știe cineva daca pentru a face o carieră în SRI ...

Bună seara. Știe cineva daca pentru a face o carieră în SRI este obligatorie cunoașterea unei limbi străine?
Cel mai recent răspuns: Madalina2323 , utilizator 13:13, 15 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
În principiu da, însă depinde și de postul pe care vi-l doriți, plus că puteți avea alte competențe care ar suplini lipsa cunoașterii unei limbi străine. Aveți aici un ghid recent al candidatului SRI:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt laureata in drept in romania si nimeni nu imi spune clar ce trebuie sa fac pt. a putea lucra in italia ana maria g ana maria g am terminat liceul de matematica-informatica, dupa care am urmat facultatea de drept forma de invatamant la zi si m-am laureat in 2007. in momentul d fata ... (vezi toată discuția)
Venit avocat societate avocatura Kino29 Kino29 As dori sa stiu cam care este salariul pe care il poate oferi o societate de avocati -internationala unui avocat care cunoaste bine si 2 limbi straine si cu o ... (vezi toată discuția)
Caut un dictionar juridic roman-spaniol dumitrescu_corina_elena dumitrescu_corina_elena Buna! Sunt studenta la Drept si am nevoie de un dictionar juridic roman-spaniol pentru a aprofunda cunostiintele juridice in aceasta limba straina. Aveti ... (vezi toată discuția)