avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, am si eu o întrebare va rog sa ma ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, am si eu o întrebare va rog sa ma ajutați și pe ...

Bună ziua, am si eu o întrebare va rog sa ma ajutați și pe mine. Iubitul meu este marocan și locuiește în Italia, el nu are documente și dorim sa ne casatorim in italia, cât timp durează pana ies actele dupa casatorie?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
151515a, utilizator
Cel mai recent răspuns: 151515a , utilizator 12:18, 18 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Aceasta intrebare o puteti pune autoritatilor din Italia.Legile difera de la o tara la alta.Mergeti la oficiul de stare civila din orasul in care locuiti in Italia si intrebati.
Va mulțumesc!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
Aceasta intrebare o puteti pune autoritatilor din Italia.Legile difera de la o tara la alta.Mergeti la oficiul de stare civila din orasul in care locuiti in Italia si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie - casatorie cu cetatean marocan mihai_adrian mihai_adrian Buna ziua. Sora mea se afla momentan in Italia. Ea vrea sa se casatoreasca cu un marocan (aflat si el in Italia) in Romania. Intrebarea este: daca vin in ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean marocan Laura1182 Laura1182 Buna ziua, Sunt romanca,locuiesc in spania si doresc sa ma casatoresc cu un ceatean marocan care si dansul are permis de rezidenta permanent CE,pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu cetatean non-ue missuri missuri Buna seara!ma numesc andreea si am o intrebare,la care sper sa primesc un raspuns.sunt casatorita in italia cu un cetatean din maroc.as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)