avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie anaf

Buna,daca tatal meu imi trimite lunar o suma pentru chirie 1500de lei ,eu trebuie sa declar la anaf?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 12:18, 15 Noiembrie 2023
Nu.
Daca sunteti proprietar si i-ati inchiritat un spatiu parintelui dv trebuie, daca sunteti chirias si va plateste chiria atunci nu trebuie.
Nu aveti obligatii in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul pretinde chirie unui membru al familiei - legalitate, solutii marianmadalin322 marianmadalin322 Sunt fiul proprietarului, ruda de gradul I. Acesta imi pretinde suma de 500 lei lunar , reprezentand o suma pentru ocuparea unei camere, respectiv sufrageria, ... (vezi toată discuția)
Chiriaș stabil dar neglijent! cum pot să-i măresc chiria? Florian59 Florian59 As avea o intrebare , am un spatiu inchiriat de 6 ani aceleasi firme , un chirias destul de bun platnic doar ca investitii la intretinerea imobilului n-a prea ... (vezi toată discuția)
Notificare evacuare imobil fotopoulus fotopoulus Buna ziua, contract de închiriere expirat de 9 luni, se locuiește și se plătește în continuare chirie proprietarului inclusiv pentru luna in curs, in ... (vezi toată discuția)