avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum acces fără acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum acces fără acte

Buna ziua, vin cu următoarea problema.
Suntem in proces de achiziționare a unui imobil construit pe un teren ce provine din mai multe dezmembrări. Înaintând creditul spre banca, banca ne-a cerut documente justificative pentru drumul de acces. Constructorul casei ne-a oferit niște documente din care reiese ca fostul proprietar a donat cota parte către primărie din teren, dar atât. Drumul de acces nu apare nicăieri. Ce e de făcut in aceasta situație?

Alte discuții în legătură

Drept de servitute cerut de banca care ofera creditul ipotecar snakecirci snakecirci Din luna februarie si pana in prezent incerc sa refinantez un credit ipotecar cu o alta banca. Dupa o sumedenie de hartii cerute de banca care refinanteaza ... (vezi toată discuția)
Urgent. am o problema și nu știu unde sa ma adresez, sau ... Petru72 Petru72 Bună seara. Am o problema și nu știu unde sa ma adresez, sau dac am vreo șansă să o rezolv. Dacă exista vreo lege ca re sa îmi dea dreptate. În anul ... (vezi toată discuția)
Refuz banca pentru donare drum de servitute, ipotecat la banca, catre primarie G43RIEL G43RIEL Buna ziua Ma lovesc de urmatoarea problema - in anul 2008 am achizitionat prin credit ipotecar ([editat de admin]) o casa cu terenul aferent (400 mp) plus ... (vezi toată discuția)