avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua..Am o întrebare.Daca o persoana împrumută ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua..Am o întrebare.Daca o persoana împrumută mașină ...

Buna ziua..Am o întrebare.Daca o persoana împrumută mașină și aceasta mașină se strică fara a avea o hârtie doveditoare că a împrumutat mașină legal care sunt consecințele.Poate fi dată în judecată .Și pe ce bază. Va mulțumesc..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:25, 15 Noiembrie 2023
pe baza ca a folosit masina.
Da poate fi dat în judecata urmând sa se facă dovada cu martori,interogatoriu ca masins a fost împrumutată și lovita..,,Baza "e militara sau baza aeriana în drept exista alți termeni , temei de drept etcetc..Nu va culcați pe ureche ca nu puteți fi dat în judecata dacă dvs sunteți cel care a produs baguba...
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mașina nu e lovită sa stricat motorul.soferul are bunăvoință să o repare dar el nu vrea vrea alata mașină. Cu ce drept?
Daca vrea alta masina, sa își cumpere. Șoferul are obligația sa ii de asasina asa cum o s-a dat, funcțională și atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina sh. yoga yoga am vandut o daci logan an fab. 2007.cumparatorul din capitala eu vanzatorul din provincie.am primit banii am dat masina in stare perfecta de functionare.in 80 ... (vezi toată discuția)
Problema cu asiguratorul! help! ContSters40598 ContSters40598 Am o problema: Masina mea a fost lovita. M-am dus repede la asiguratorul celui care m-a lovit, s-a facut acel dosar si am fost la un service agreat de catre ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut persoane fizice NISTORMARCELADANIELA NISTORMARCELADANIELA multumesc pentru raspuns o iau de la capat mai explicit am cumparat masina pe incredere fara nici un contract , masina avea 16 luni de leeaseng , in ... (vezi toată discuția)