avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez part time la o societate comerciala, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez part time la o societate comerciala, salariul ...

Buna ziua,
Lucrez part time la o societate comerciala, salariul net este 1000 de lei, am primit un act aditional cum ca s-ar fi marit salariu brut de la 1575 la 1650 lei, insa salariul net a ramas la fel. Este ok asa?

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 15 Noiembrie 2023
Buna seara!
Pentru salariul brut de 1575 lei,netul este de 987 lei.Pentru 1650 netul este 1031.Daca acum luati 1000 lei,trebuie sa va adauge diferenta de 31 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Alexandrarares, utilizator
Numai daca are functia de baza netul e 1.031 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)
Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)
Salar bugetar Oana E84 Oana E84 Buna seara ce salar ar trebui sa am de la 1 Ianuarie 2019 in urma majorării eu având salariu de 1900 la care se Adaugă și gradația 2 ajungând la 2040 lei ... (vezi toată discuția)