avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Sunt căsătorită de 6 luni vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Sunt căsătorită de 6 luni vreau sa divortez sotul ...

Buna seara
Sunt căsătorită de 6 luni vreau sa divortez sotul e la penitenciar de 4 ani.
Are vreun drept sotul asupra casei mele moștenite de la parinti?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:50, 15 Noiembrie 2023
Puteți divorța oricand doriți dvs.
Casatoria se desface rapid, nu este nevoie de acordul soțului și nici de prezenta lui.
Acesta nu are niciun drept asupra locuinței dvs primita mostenire.
Contactați un avocat sa va sprijine în acest demers și sa va explice procedura în detaliu.
Probabil soțul se va bucura sa participe la proces pt a mai ieși în lume ,exista chiar o practica a deținuților care își inventează,,afaceri judiciare"pt a se plimba pe la instante.Important este sa fie citat la penitenciarul unde efectuează condamnarea ..
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! eu cu soțul meu suntem din botoșani . el este închis ... Magda2000 Magda2000 Bună ziua! Eu cu soțul meu suntem din Botoșani . El este închis și mutat la penitenciarul din Bacău! Vrem să divorțăm de comun acord,nu avem ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ambii soti suntem de acord cu despărțirea. putem ... MariaSofian MariaSofian Bună ziua. Ambii soti suntem de acord cu despărțirea. Putem face această la un notar aici în Italia? (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție ... CătălinBelu CătălinBelu Buna ziua! Sunt căsătorit de 4 ani doresc divorțul de soție din mai multe motive certuri in fiecare zi nu ajută la întreținerea familiei După divorț ... (vezi toată discuția)