avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Ambii soti suntem de acord cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Ambii soti suntem de acord cu despărțirea. Putem ...

Bună ziua. Ambii soti suntem de acord cu despărțirea. Putem face această la un notar aici în Italia?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 08:25, 27 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți divorța în România prin notariat, ffind obligatorie prezenta dvs si a soțului, ori prin instanta de judecata unde dacă aveți un avocat angajat nu este obligatorie prezenta soților în tara.
Nu cred ca îndepliniți condițiile pentru a divorța în Italia iar legea italiana prevede condiții severe pentru desfacerea căsătoriei.
Contactați un avocat sa va explice in detaliu procedura și sa va sprijine in acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, sotia pleaca in italia la munca sotul o ameninta ca o lasa pe drumuri! ContSters169673 ContSters169673 Doamna CI a plecat in Italia la munca, o perioada a trimis bani acasa sotului care a cheltuit banii! Ea a incetat sa m-ai trimita bani sotului, el o ameninta ... (vezi toată discuția)
Divort gabriela suardi gabriela suardi M-am casatorit in Bucuresti cu un cetatean italian. Casatoria a fost inregistrata in Italia. Acum dupa 5 ani in care am locuit mereu in Italia , din pacate ... (vezi toată discuția)
Casatorie in italia, divort in romania manuela_77 manuela_77 Persoanele in cauza au cetatenie romana insa s-au casatorit in Italia acum 8 ani.Acum 6 ani a fost intentat procesul de separare urmand ca acum sa se poata ... (vezi toată discuția)