avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietara apartamentului imi impune aducerea unei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietara apartamentului imi impune aducerea unei femei de servici pt. curatenie pe banii mei

Bună ziua,

Stau în chirie începând din septembrie anul acesta, într-un apartament unde proprietara este foarte exigentă în ceea ce privește controlul și curățenia.

De fiecare dată când vine (spunandu-mi in prealabil ca vine), găsește ceva de reproșat la curățenie, mă refer la chestii mici, cum ar fi "Este praf pe priză și acolo, după pat, la fel", sau "Uite aici, bateria de la duș nu a fost ștearsă cum trebuie".

Curățenia pe care o fac este una normală pentru orice persoană - aspir, spăl pe jos, curăț geamuri și mobilă.

Ea dorește să aducă o femeie de curățenie o dată pe lună, iar aceasta să fie plătită din banii mei, altfel spus, amenință că mă va da afară.

Țin să menționez că am un contract în care, în afara obligațiilor clasice ale chiriașului de a păstra bunul închiriat în stare bună, fără a-l degrada sau deteriora, nu există alte mențiuni privind curățenia sau vreo clauză referitoare la femeia de serviciu în caz de...


În mod sincer, m-aș muta din acest apartament, dar, conform contractului, aș pierde garanția. Pe lângă asta, am plătit și un comision agentului care a reprezentat proprietara.

Va rog, un sfat legal, Poate sa imi impuna legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:17, 16 Noiembrie 2023
Continuați, vă rog, discuția unde ați început-o:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are proprietara apartamentului unde stam in chirie dreptul sa: Andrei20M00 Andrei20M00 Buna ziua, are Proprietara apartamentului unde stam in chirie dreptul sa: -Ne pune sa cumparam din banii nostrii solutii specifice pt. curatenie. -Ne ... (vezi toată discuția)
Chirias inselat totalsistem totalsistem As apela si eu la lege in urmatoarea situatie pentru ca bunul simt nu mai exista ..... Am inchiriat un apartament in Slatina pentru 3 luni (lucru in ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)