avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o întrebare, dacă vreau sa fac un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o întrebare, dacă vreau sa fac un contract la ...

Buna seara! Am o întrebare, dacă vreau sa fac un contract la gaze pe numele meu și tatăl tău în prezent titular, dar cu contract încheiat din cauza unor datorii, o pot face pe aceeași adresa de consum sau automat am legatura cu proprietarul și datoriile sale din prezent?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:14, 16 Noiembrie 2023
Buna ziua!
Daca nu sunteti proprietar nu puteti face contract.Cel putin asa stiu eu.Dar,mergeti si intrebati la compania de la care doriti furnizarea gazului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la utilitati - personale sau la bransament? Proprietar-cta Proprietar-cta O cladire in Constanta a fost inchiriat la o societate, si toate utilitatile au fost trecute pe numele lor. Apa, gaz si curent. Dupa 2-3 ani, chiriasii au ... (vezi toată discuția)
Creanta factura gaz mircea_arj mircea_arj Buna ziua, sper ca as putea primi un raspuns la urmatoarea problema:parintii mei au vandut un imobil (casa particulara) catre o persoana juridica. Tatal ... (vezi toată discuția)
Prescrierea unei datorii editkovacs editkovacs Buna seara, am si eu o nelamurire si as avea nevoie de citeva raspunsuri. Tocmai am primit prin posta o factura de la Eon Gaz Romania, factura restanta ... (vezi toată discuția)