avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tentativa de furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tentativa de furt?

buna seara! in urma cu 2 zile am fost oprită de paznicul magazinului dm dupa ce am plătit anumite produse, însă am fost surprinsă pe camere băgând altele in geaca. am fost dusa la șefa de magazin unde am returnat produsele, mi am recunoscut greșeala și am regretat o, însă a fost chemată poliția, doamna susținând ca va depune plângere ziua următoare. la secție am dat o declarație și fiind la prima abatere, prejudiciul fiind recuperat și nepărăsind magazinul cu acele produse, am fost liniștita de cei prezenți ca probabil voi scapa fără urmări. îmi regret foarte tare faptele și nu voi mai repeta, acum însă sunt speriata de ce pot păți. dosar penal nu am fost anunțată ca a fost deschis, risc sa mi fie pătat cazierul sau sa primesc amenda? am lăsat numărul de telefon pentru a putea fi contactata, pot alege sa nu primesc acasă posibile documente sau informații?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
ilinca.ac, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:31, 16 Noiembrie 2023
"pot alege sa nu primesc acasă posibile documente sau informații"
Nu puteti . Se poate intampa sa nu primești nimic acasa dacă totul s-a terminat cu declaratia ta.
Mergeti la politie și interesați-vă de acea plangere, ce se intampla cu ea, dacă s-a deschis dosar penal, daca cercetările continua etc.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator
Daca doriți sa se facă comunicarea actelor la alta persoană este necesar sa angajati avocat.
Acesta se va ocupa și de apararea dvs. ca sa scăpați cu bine.
Asa se procedeaza în astfel de cazuri.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune magazin imbracaminte. buna ziua, am comis o fapta ... saphrrax@yahoo.com saphrrax@yahoo.com Inselaciune magazin imbracaminte. Buna ziua, am comis o fapta deosebit de injositoare… Ma aflam intr-un magazin de haine dupa o precedenta zi in care am ... (vezi toată discuția)
Furt calificat utilizatorrr1998 utilizatorrr1998 Buna ziua, acum o săptămâna am fost prinsă intr un magazin din mall, luând haine in valoare de 490 lei, am fost la secție și mi s a spus ca mi s a ... (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)