avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... remunerație zilnică brută zilier in domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

remunerație zilnică brută zilier in domeniul agriculturii

Avand in vedere ca art. III alin. (1) și (2) din Legea nr. 135/2022, a fost abogat considerati ca de la 01/11/2023 salariul minim brut grantat in plata pentru zilierii din domeniul agricol va avea ca referinta salariul brut de 3.436 lei lunar, reprezentând în medie 20,782 lei/oră X 8=168 brut ?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 16 Noiembrie 2023
Cuantumul remunerației brute orare pentru un zilier nu poate fi mai mic decât valoarea/oră a salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată.

In speta , pentru zilierii din domeniul agricol se avea ca referinta salariul brut de 3.436 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau nepasare?? dan1001 dan1001 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri in legatura cu salarizarea mea. Lucrez la o firma ce are doua puncte de lucru declarate ca si ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața , ma numesc rusu sant angajat cu contract si ... Rusuly Rusuly Buna dimineața , ma numesc Rusu sant angajat cu contract si plătit in acord colectiv … as dori sa stiu calculul tarif orar de salariu pe anul 2024 … am ... (vezi toată discuția)
Salariu orar zilier Xm3n Xm3n Cat e renumeratia pe ora a unui zilier? (vezi toată discuția)